Wnijlant - Gespecialiseerd in reinigingsproducten
Untitled Document
> Wasstraat Producten
De volgende producten zijn geschikt voor de wasstraat:

HATCHONET/bioclean

Beschrijving: Hatchonet is een speciaal, gebruiksvriendelijk reiningsmiddel ontwikkeld voor de verwijdering van klevend vuil en kan toegepast worden op alle oppervlakken, machines en voertuigen.

Verpakking:
26 KG
240 KG

S2000

Beschrijving: Zacht alkalisch reinigingsmiddel, met sterk schuimende werking. Geschikt voor alle voertuigen.

Verpakking:
20 L
210 L


ALU 3200

Beschrijving: Geconcentreerd zuur reinigingsmiddel, voor het reinigen van velgen, trailers en aluminium op alle voertuigen.

Verpakking:
20 L
210 L


ANTI-INSECT

Beschrijving: Krachtig insectenverwijderingsproduct voor alle voertuigen. Veilig voor de lak.  Tevens zeer geschikt als voorreiniger voor het verwijderen van traffic film op voertuigen.  Veilig voor de lak.  Gepaste verdunning innevelen, van onder naar boven.  Enige tijd laten inwerken.  Grondig afspuiten onder hogedruk. Volg bij gebruik de instructies op de technische fiche. 

Verpakking:
20L

   

BRILLIANT WASH

Beschrijving: Neutrale, schuimende polish-shampoo, bevordert het glans- en droogresultaat.  Machinaal of manuele reiniging.  Voertuigen goed afspoelen.  Volg bij gebruik de instructies op de technische fiche. Vorstvrij bewaren.

Verpakking:
20 L

ACTIVE FOAM

Beschrijving: Zuur actief schuim voor gebruik in automatische carwashes.  Neutraliseert de alkalische voorwas en optimaliseert zo het droogresultaat. Door de juiste verhouding tussen perslucht, water en product dosering wordt een romig schuim bekomen.  Verhindert snel vuil worden van het wasmateriaal, spoelt gemakkelijk na.  Volg bij gebruik de instructies op de technische fiche.

Verpakking:
20 L
210 L


   

BLEU BRILLIANT POLISH

Beschrijving: Sterk geconcentreerde 3-in-1 oplossing, voor gebruik in alle carwashsystemen. Blue Brilliant Polish breekt de waterfilm onmiddellijk open, geeft een zeer diepe glans en een goede lakbescherming. Blue Brilliant Polish  kan koud of warm aangebracht worden.  Te doseren in het laatste spoelwater.  Volg bij gebruik de instructies op de technische fiche.  Vorstvrij bewaren.

Verpakking:
20 L
210 L

POLYMER HARDWAX

Beschrijving: Sterk geconcentreerde wax, van uitzonderlijke kwaliteit, voor gebruik in alle carwashsystemen. Polymer Hardwax breekt de waterfilm onmiddellijk open, en beperkt het achterblijven van microdruppels.  Bevat in grote mate hoogwaardige polymeren die een zeer diepe glans en een langdurige lakbescherming geven. Polymer Hardwax werd speciaal ontwikkeld voor gebruik met zowel hard als zacht water, en kan koud of warm aangebracht worden.  Aangenaam parfum. Te doseren in het laatste spoelwater.  Volg bij gebruik de instructies op de technische fiche.  Vorstvrij bewaren.

Verpakking:
20 L


   

TOP GLASS

Beschrijving: reinigt, is sneldrogend en laat geen strepen na. Kan zowel verdund als zuiver gebruikt worden.

Verpakking:
4 x 5 L
200 L


Let op! Niet onze gehele assortiment staat op de site, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wnijlant - Gespecialiseerd in reinigingsproducten
Copyright © 2005 wnijlant.nl, Disclaimer
Deze website is ontwikkeld door Maslink Media